Slowfeeder net i høboks

Jeg har været nød til at videreudvikle slowfeeder boksen lidt da det endte med at hestene blev ved med at løfte låget af  slowfeeder boksen. og få fuld tilgang til høet. Derfor har jeg nu investeret i to slowfeedernet fra høøks for 179 kr. stk. Dem flyder jeg op hver aften og lægger ud om morgenen i to bokse. Det holder fem heste beskæftige næsten hele dagen. 

Slowfeeder net i slowfeeder kasse

Slowfeeder net i slowfeeder kasse

IMG_4095

Fastgørelse af slowfeedernet

Slowfeeder nettet bliver gjort fast i boksen med 4 hage som jeg har købt i Bauhaus (set med 10 stk, jeg bruger de små for at minimere risiko for at hestene sætter sig fast i hagen) som jeg fæst i opbindningsringe købt i Hööks til 15 kr stk. 

Et set i hvert hjørne og så sætter jeg fast nettet til hagerne. 

IMG_4089 

Vigtigt

Husk at aldrig have grimme på hestene hvis de skal spise fra slowfeeder net. Heste er eksperter i at komme til skade og sætte sig fast. Brug derfor aldrig grimme på heste der spiser fra slowfeeder net, eller hvor du har hage til at sidde. 

Hvem må spise fra en høboks

I starten har det kun været de heste med højest i rang der har fået lov til at spise. Nogle dage var der kun de to heste med højeste rang der spiste ud af hver sin boks. Idag har jeg hjulpet hestene med lav rang at tage for sig af den ene boks, således at de to heste med højest rang har spist udaf en boks og de andre tre udaf den andre. Nu når jeg kikker ud af køkken vinduet kan jeg se at dem med lavest rang stadig har tilgang til en høboks. Så det er fremskridt :). 

Efterlad en kommentar