Sadelrum inspiration

Nu når vintern står for dørren og man måske ikke lokkes så meget af udendørs projekter er det perfekt tilfælde at “shine” op sadelrummet. Gøre det praktisk og et hyggeligt rum at være i.

Indretning af sadelrum

Når vi skulle indrette vores sadelrum på Stald Trolleborg tænkte jeg over at det skulle være frit fra ting der lå fremme og se rodet ud. Vores sadelrum er smal og langt, så skabe der gik helt op til loftet skulle gøre rummet endnu smallere. Derfor valgte jeg at købe halv store skabe, et til hver hest der er opstaldet.

sadelrum skabe   Sadelrum skabe købt på HTH se her

Disse staldskabe er halvhøje skabe købt hos HTH og hvis man kan vente så har de nogle gange om året en kampagne hvor man kan spare 25%. 

Vask og andet beskidt

Det er dejligt at have tilgang til vand og vaskemaskine hvor man kan vaske snavsende underlag, ben gamacher og lignende. Vaskemaskinen købte jeg på Den Blå Avis for 250 kr og den fungerer perfekt. Bordpladen med vask er også købt på Den Blå Avis, det er en mahogniplade som var helt ubrugt når jeg købte den. Som du mærker elsker jeg at lave fynd på DBA :).

sadelrum praktisk

Gør det hyggeligt i dit sadelrum

Det er ikke brug for så meget for at gøre det hyggeligt i sit sadelrum. Pynt lidt med billeder på heste eller stald, stil en lænestol op med et tæppe over hvis du har plads til det. Det indbyder til lidt mere hjemlig miljø. 

Inventar til sadelrum

Det er begyndt at komme en masse fint inventar til sadelrum. Disse neden var udstillet på hingstekåringen i Herning sidste år. Hvem vil ikke have et lækkert staldskab i hårdttræ? 

Sadelhænger – Gør det selv

Ofte bliver det dog dyrt hvis man både skal investere i både hænger til sadel og hovedtøj. Derfor besluttede jeg for at lave dem selv. Jeg har brugt lys og mørk egetræ bejdse for at få farven på træet.

sadelhænger der er hjemmelavet

sadelhænger der er hjemmelavet

Træet jeg har brugt er spærtræ som blev til overs når vi lavede mellemvægge til vores heste bokse. 

Hænger til hovedtøj – Gør det selv

Her har jeg også brugt lys og mørk egetræ bejdse for at få farven på træet, en omgang med lys bejdse og sen når det har tørret en omgang med den mørke. Og så til sidst en omgang mat lak. Hænger er købt hos LH foder, men de går at få fat i næsten hvor som helst.

Hænger til hovedtøj

Har du ideer eller noget fra dit sadelrum du vil vise frem så hør jeg gerne fra dig. 

Good weekend:)

Efterlad en kommentar