Kontakt

TELEFON

+45 30429563

EMAIL
m.toft@staldinspiration.dk

STALDinspiration.dk

VISION

STALDinspiration.dk har som mål at være bindeled mellem dig der har hestebedrift enten som hobby eller erhverv og virksomheder som levererer og/eller producerer produkter til hestebedrift.

 

Mange dansker har i dag hestebedrift enten som hobby eller erhverv og 1. jan. 2008 blev en ny lov om hold af heste vedtaget, der indebærer mange ændringer i forhold til hvordan du skal holde hest. Dette betyder renovering af mange af de stalde, der tidligere har fungeret som hestestalde.

 

Dette er webstedet man vil besøge for at finde inspiration til staldbyggeri og det der hør til at holde hest. Her vil du kunne finde information om samtlige danske producenter af produkter til staldbyggeri og kunne se forskellige produkter i en overskudlig design.

 

Reportagesiderne giver dig inspiration og erfarenheder om ”do and don’t” med hensyn til hestehold så som stald byggeri, planering af folde, ridebane og ridehus.

 

STALDinspiration.dk har en nyåbnet hestestald - Stald Trolleborg, som er en inspirationskilde til dig der overvejer at bygge-, renovere stald eller bare ønsker at holde hest på din ejendom. Byggeriet af Stald Trolleborg kan følges på bloggen.

Har du spørgsmål eller ideer til reportage, inspiration eller smarte ting til stalden så vil jeg virkelig gerne at du kontakter mig på nedenstående e-mailadresse, telefon eller kontakt formular.

Varme hilsen,

Madeleine Broman Toft

 

Madeleine og hendes hest Lucca f. 2010, RDH-hoppe med  spring teknik 8,5 kapacitet 9

Madeleine og hendes hest Lucca f. 2010, RDH-hoppe med spring teknik 8,5 kapacitet 9

Indehavere af STALDinspiration.dk MADELEINE BROMAN TOFT

Madeleine brænder for heste og hestesporten. Fremfor alt at hesten skal have det godt i sin hverdag. Hun har redet siden 7 års alder og konkurreret i dressur, spring og military. Hun havde et ophold i sit heste hold når børnene var små, men da hun købte sin unghest Lucca (f: Casir Ask, mf: Solos Landtinus) var det ikke et spørgsmål om at have den opstaldet et sted. Hesten skulle være tæt på, således at hun kunne ride og passe hesten uden at køre fra hjemmet. Derfor skulle et stald bygges på gården der opfylde alle de nye krav som ’Hesteloven’ - Lov om hold af heste, kræver. Et stort arbejde begyndte, og med det en masse spørgsmål som var svære at finde svar på uden at bruge mange timer på research både på internet og andre steder. Det er derfor hun har startet denne hjemmeside, for at hjælpe den der skal i gang med et stort eller lille projekt med sit hestehold. Det skal være nemt at finde inspiration et sted når man skal gå i gang med at bygge for hestehold.

Vil gerne høre fra dig!

Har du spørgsmål eller ideer til reportage, inspiration eller smarte ting til stalden så vil jeg virkelig gerne at du kontakter mig enten via e-mail, telefon eller brug kontaktformular neden.

Varme hilsen,

Madeleine Broman Toft

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Her bor vi