Høvægt med poseholder og vandgrav – til en billig pris!

Nu skal vi i stalden have en høvægt med poseholder så når jeg alligevel var i en tur i Sverige, tog jeg vejen forbi Biltema. Det er min fars ynglings butik, måske alle mænds ynglings butik for de har nærmest alt fra sports sko til en masse ting til bilen, båden og campingvognen, for at ikke glemme sager til hest. Heste afdeling er jeg dog ikke så imponeret af, men den findes der i hvert fald.

Vandgrav

Når jeg nu træder ind i denne butik er jeg på jagt efter en vildgalge som skal bruges til en høvægt. På min vej til jagtafdelingen falder jeg over presenninger i alle des størrelser. Wups, så har jeg lige shoppet en vandgrav til min ridebane for 75 SEK, det er billigt det. Den er 2×3 m dvs. passer perfekt til længden af en bom og i farven blå. Hvilket fynd!

vandgrav pressening

 

Høvægt med poseholder

Videre til jagtafdelingen finder jeg så min vildtgalge til 79 SEK, det var ret billig så jeg snupper lige et trækketov med også.

vildtgalge til hovaegt (1)

Føler du trang til at tage en tur i Biltema så findes de også i Danmark😊.

Hjem og lave min høvægt med poseholder

RYOM Vægten er købt hos L-H. Foder til 115 kr., og vildtgalge til 69 kr (hvad den koster på Biltema i Danmark) bliver 184 kr.

Høvægt med poseholder

høvægt med poseholder og høpose

Dette er nok det nemmeste Gør det selv-projekt jeg nogensinde har haft, det er bare at pakke de to ting ud af pakken og hænge det hele op i loftet med en høsnor. Måske skal jeg på et senere tidspunkt udvikle min høvægt til at hænge på en stilling med hjul således at jeg kan køre den rundt. Men det bliver ikke lige nu. Hvis nogen når det før mig, send mig gerne billede til m.toft@staldindspiration.dk eller facebook @staldinspiration. Har du selv nogle gode opfindelser til stalden som du vil dele med dig, vil jeg gerne høre fra dig!

Note: Opfindere til høvægt med poseholdere er: Svenske Emelie Holmstedt

 

Efterlad en kommentar